Vi bringer glæden - med dig som afsender
Forside - Indkøbskurv Dankort   VISA   MasterCard   VISA Elektron   Maestro   JCB
FORSIDE
GAVER TIL DE MINDSTE
CHOKOLADE
KAFFE & TE
VIN
SPECIALITETER
GAVEKURVE
TASKER
SMYKKER
VELVÆRE
   Musik
   Røgelse
   Sæbeværkstedet
   Nesti Dante
   Tilbehør bad
INFO

Wellness - husk på dig selv

Wellness – eller på dansk velvære. Et populært udtryk som dækker over, at man som menneske trives i flere dimensioner: krop, sjæl, spirituelt og socialt.

Det er ikke altid nemt at nå det hele - og forsøger man, glemmer man måske sig selv midt i det hele. Husk at lade op, forkæl dig selv (eller én du holder af) og gør det ikke kun engang imellem, men jævnligt. Så skal man ikke starte forfra hver gang :-)

Send1gave.dk gør det lidt lettere for dig at forkæle dig selv på det mentale og fysiske plan. Tænd stearinlysene, træk cd-afspilleren med i badeværelset og nup et dejligt varmt karbad til tonerne af vores wellness musik.

Vælg blandt vores produkter herunder – vi pakker selvfølgelig pænt ind og vedlægger et kort med din tekst, hvis det er til en gave.

Rigtig god fornøjelse.


 Luksus til fødderne
Selvom fusserne nu er gemt væk i vinterstøvler, så må du ikke glemme at give dem lidt forkælelse. Det er nu de virkelig skal holdes ved lige, så du ikke skal starte forfra til næste sommer...

Nup et fodbad og brug herefter først eksfolieringscremen, skyl og tør fødderne og smør dem derefter ind i fodbalsamen. Det er rigtig godt at gøre det lige inden du går til køjs :-).

ARTISTRYs fodplejeserie fås i en flot gaveæske – den perfekte forkælelsesidé til dig selv eller veninden.

2 x 165 g i gaveæske

Normalpris: 369,00 - NU køb til KUN:
339,- DKK

Køb

Send1gave.dk, Næsset 7, Løvskal, 8850 Bjerringbro, Tlf. 6069 6565, email info@send1gave.dk, Cvr.nr. 21357693