Vi bringer glæden - med dig som afsender
Forside - Indkøbskurv Dankort   VISA   MasterCard   VISA Elektron   Maestro   JCB
FORSIDE
GAVER TIL DE MINDSTE
CHOKOLADE
KAFFE & TE
VIN
SPECIALITETER
GAVEKURVE
TASKER
SMYKKER
VELVÆRE
INFO

Lækre og nuttede legesager til de mindste

Alle varerne herunder er fra det danske firma Franck og Fischer. Vi kan slet ikke stå for deres helt unikke streg og lækre designs og det er bare en ekstra bonus oven i hatten, at legetøjet er økologisk og produceret under bæredygtige og socialt ansvarlige forhold. Her får du virkelig best of practice legetøj til de små og til fornuftige priser.

Legetøjet præsenterer sig godt og er en rigtig fin gave til den lille ny eller lille todler op til ca. 3-4 år. Forældrene vil elske at få disse lækre produkter til deres små guldklumper og de kan holde til den næste og den næste og ...
 Uglen Stella i grøn, musik legetøj
Den lille kloge ugle, der kan hænge i kravlegården, ved puslebordet eller på sengekanten. Trækkes der i stjernen foran, spiller den en lille fin melodi (Schuberts Lullaby), som ikke er for høj og derfor virker beroligende på barnet. Kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader. Kan ikke tørretumbles.

Farve: dæmpet grøn
Størrelse: ca. 15 cm

1 stk.
245,- DKK

Køb

 Stella ugle i grå
Samme som ovenstående - blot i en dejlig dæmpet grå. Kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader. Kan ikke tørretumbles.

Farve: dæmpet grå
Størrelse: ca. 15 cm

1 stk.
245,- DKK

Køb

 Frække Frederik
Lille frække Frederik er overhovedet ikke til at stå for. Han er i økologisk bomuld og lækker at kramme og lege med. Kan vaskes på skåneprogram ved 40 grader. Kan ikke tørretumbles.

Ekstra tøj kan købes separat.

Størrelse: 32 cm

1 stk.
245,- DKK

Køb

 Friske Frida
Her får du bettepigens nye bedste veninde - Friske Frida. Hun vil følge hende i tykt og tyndt. Lavet af økologisk bomuld og med dejlige farver og helt uimodståelig. Kan vaskes på skåneprogram ved 40 grader. Kan ikke tørretumbles.

Ekstra tøj kan købes separat.

Højde: 32 cm

1 stk.
245,- DKK

Køb

 Noah, trækkeelefant
Når bettemus har lært at gå, så vil Noah og babyelefant blive hans eller hendes bedste venner rundt i verden. Kan vaskes på skåneprogram ved 30 grader, men ej tørretumbles.

Længde: 45 cm
Højde: 20 cm

Kommer i flot gaveæske.

1 stk.
345,- DKK

Køb

 Vendespil med geniale motiver
Med dette spil kan du få mange timer til at gå med at hygge med de mindste (ca. fra 3+). Tegningerne er let genkendelige og spillet hjælper med til at udvikle barnets hukommelse. Der er lagt op til gedigen hygge og samvær - og tro os, det varer ikke længe førend barnet overhalder den voksne :-).

32 brikker

1 stk.
95,- DKK

Køb

 Lækker stof bog med junglemotiver
Tag dit barn med på tur til junglen og den lille fine historie om aben, der vågner og er sulten. Følg ham på hans søgen efter bananer. Flyt aben på snor med rundt i bogen, så barnet hele tiden kan se hovedpersonen i historien. God til at hænge på autostolen eller i barnevognen til barnets fornøjelse. Kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram , men ikke tørretumbles.

Størrelse: 14x14 cm

1 stk.
245,- DKK

Køb

 Babys første ABC
Lækre bløde terninger med tal, bogstaver og let genkendelige dyr på siderne. Kan bruges til at stable, trille, kaste mv., så du får aktiveret dit barns motorik. Kan vaskes ved 40 grader, men ikke tørretumbles.

1 sæt med 3 terninger
195,- DKK

Køb

 Skøn pude til barneværelset
Denne pude er så lækker, at den nok også kan få plads i stuen, når bettemusen nulrer rundt i sofaen. Også dejlig at have med på tur. Der følger inderpude med. Betrækket kan vaskes ved 40 grader skånevask - dog ikke tørretumbling.

Størrelse: 40x40 cm

1 stk.
275,- DKK

Køb

 Uro med fugle, skyer og sol
Her kan baby fornøjes i lang tid ved at kigge på disse skønne fugle, der flyver i himlen sammen med skyer og sol. Der er ranglelyde og bevægelse i glade farver. Kan håndvaskes ved 30 grader, men ej tørretumbling. Leveres i gaveæske.

Diameter på ringen i birketræ er: 20 cm

1 stk.
185,- DKK

Køb

 Hæklet kæde til barnevognen
Fantastisk sød kæde til barnevognen eller klapvognen, så baby kan underholde sig selv lidt. Kæden har junglemotiver. Kan vaskes i vaskepose ved 40 grader, men ikke tørretumbles. Kommer i fin gaveæske.

1 stk.
195,- DKK

Køb

 Barnevognskæde med skovens dyr
Søde motiver af skovens dyr pryder denne barnevognskæde i trykt bomuld. Kan hænges på barnevogn, klapvogn eller på aktivitetsgym. Kan vaskes ved 40 grader i vaskepose, men ej tørretumbles.

1 stk.
195,- DKK

Køb

 Ulrikke rygsæk ***UDSOLGT***
Med denne fine rygsæk er familiens mindste klar til tur - om det så er hen i børnehaven eller på overnatning hos Bedste. Den er let at åbne og lukke, selv for de mindste børn og kan tilpasse det enkelte barn med de regulerbare stropper på skuldre og foran. En taske man kun kan blive i godt humør af at se på. Kan vaskes ved 40 grader. Må ikke komme i tørretumbler.

Mål HxBxD: 32x25x12 cm
Vol. 6 L

1 stk.

NB! Denne rygsæk er midlertidig udsolgt, men kontakt os og hør nærmere.
295,- DKK

Køb

 Ulrikke rygsæk, blå
Samme som ovenstående - blot i blå.

1 stk.
295,- DKK

Køb

Send1gave.dk, Næsset 7, Løvskal, 8850 Bjerringbro, Tlf. 6069 6565, email info@send1gave.dk, Cvr.nr. 21357693